top of page

Evenimente

De-a lungul timpului, studenții au simțit dorința de a-și vedea proiectele realizate. Cum pentru cele de atelier nu prea era posibil, au creat o multitudine de evenimente rămase în istoria universității.

Odată cu înființarea asociației, proiectele s-au înmulțit, iar alături de ele și ocaziile ca studenții să se implice, să se distreze și să lucreze în echipă pentru a-și aduce ideile la viață.

01

P1320597.jpg

Dezorientarea Bobocilor

Cu admiterea luată și deschiderea anului universitar după colț, fiecare boboc este plin de entuziasm.

Totuși, ca să nu se piardă chiar de tot odată ce trec pragul universității, colegii mai mari îi ghidează cu fiecare dezorientare până la ateliere, de unde se pot pierde mai apoi în detaliile proiectelor ce vor urma.

02

Noaptea Cearcănelor

Primul proiect reprezintă un adevărat reper în viața oricărui student, iar finalizarea lui îi marchează începutul carierei de arhitect sau urbanist.

Pentru a sărbători așa o reușită, organizăm anual Noaptea Cearcănelor - o ultimă noapte albă dedicată studenților de anul I, care după săptămâni de muncă și dedicare au ocazia să se relaxeze alături de prieteni.

IMG_1245.JPG
WhatsApp Image 2021-06-14 at 00.49.42.jpeg

03

Noaptea Galeriilor

Prin participarea la această expoziție anuală dorim să facilităm implicarea studenților în viața comunității creative a orașului și promovarea lucrărilor de artă contemporană realizate de aceștia.

04

Un eveniment consacrat, cu o istorie de mai bine de 60 de ediții, Balul Arhitecturii este noaptea în care universitatea este lăsată pe mâna studenților.

Cu o temă generală în loc, ateliere devin alveole de creativitate aplicată, gata să găzduiască încă o generație de viitori arhitecți, acum trecuți prin aproape un an de proiecte și cursuri.

Wix Website Editor - Opera 15_09_2021 01_49_34.png
Muzeu-14.jpg

05

Anual, Muzeul Școlii de Arhitectură își deschide porțile cu ocazia Nopții Europene a Muzeelor. Împreună, transformăm corpul vechi al universității într-un spațiu interactiv dedicat cunoașterii, descoperirilor și artei, prin workshopuri, instalații interactive și expoziții.

bottom of page