top of page
Stationary photo

Balul Arhitecturii

SCURT ISTORIC 

ln 1959, cu ocazia celebrării a 500 de ani de la prima atestare documentară a orașului București, studenții anului V au fost implicați într-o serie de activități și un concurs între ateliere ("Cine știe, câștigă"). 

La finalul acestui mic festival, câțiva studenți au organizat o petrecere tematică, cu costume de epoca, într-un decor inedit, în incinta Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", București. Întregul eveniment a fost un real success și astfel a luat naștere "Carnavalul anului și transformat ulterior în Balul Arhitecturii. 

Evenimentul este unul de amploare pentru toți studenții universității și totodată pentru întreaga mișcare studențească. De aceea acesta în ultimii ani a devenit din ce în ce mai cunoscut, ajungand un eveniment de notorietate în viata studenteasca din București. 

01

În fiecare an Asociația Studenților de la Mincu încearcă printr-o tematică diferită și un concept unic, atât prin locația neconvențională, cât și prin amenajarea celor 7 spații ce cuprind holul principal de la parter, cele 4 ateliere secundare de la etajul 1 precum  și terasa universității să promoveze o imagine de ansamblu pentru ce înseamnă U.A.U.I.M. și viața studenților arhitecți.

02

Tema de anul acesta va fi Time Travel, așa că te așteptăm să călătorești cu noi în timp, începând cu Jazz-ul anilor 20', continuând cu atmosfera Retro a perioadei 70'-90', simțind nostalgia anilor 2000' și ducându-te cu gândul în viitor. Ne vedem pe 21 mai! Fiți pe fază: la începutul lunii mai se vor pune în vânzare biletele.

bottom of page