top of page
NYC Skyline BW

Events

Concursul introduce participanții într-o lume imaginară, nu doar prin metoda de proiectare și prezentare a proiectelor, dar și prin temă. Aceștia sunt plasați într-o situație posibilă din viitor când un beneficiar oferă un pretext, iar tema trebuie întocmită în cadrul echipei de proiectare.

Situl este singurul element ancorat în real din această ecuație și este localizat în zona C.A.Rosetti, București.

01

Aș fi vrut și eu să particip, dar nu pot pentru că nu am echipă.

Avem o veste bună! Faptul că nu ai cunoștințe în cadrul altor facultăți sau prieteni în anul 4 la Arhitectură nu reprezintă un impediment. Înscrierea este individuală, echipele se fac ulterior încheierii perioadei de înscriere, fapt care permite studenților interesați să participe fără a fi constrânși de formarea unei echipa înainte de înscriere. Dorim să oferim acces cât mai multor studenți și să oferim posibilitatea de a crea noi legături profesionale.

02

Nu este un volum prea mare de muncă? 

Într-adevăr, este un volum mare de muncă, dar asta este o urmare a faptului că ne dorim ca toți studenții de la toate facultățile să aibă acces la concurs, implict la cursul de vizualizări interactive, astfel indiferent de specializare, cel care dorește să participe își găsește un loc fără prea mult efort.

03

Ce pot face în acest concurs dacă sunt la urbanism?

Cum spuneam, concusul este gândit ca indiferent de specializare, cel care dorește să participe își găsește un loc fără prea mult efort. În acest caz, cei de la Urbanism pot avea o contribuție mai mare în prima fază, cea de analiză și stabilire a volumetriei, dar contiună să fie prezenți pe tot parcursul proiectilui. 

04

Dacă sunt în anul 4-Arhitectură, pot face echipă cu un coleg de an?

În principiu da, dar depinde foarte mult și de numarul de persoane înscrise la concurs. Pentru că în final nu vom putea avea mai mult de 40 de studenți de anul 4, inscrisi la disciplina la alegere SFA-134 Vizualizări interactive, e posibil ca unul dintre membri sa participe doar la concurs. ( La curs au acces toți cei înscriși în concurs, dar în mod oficial doar 40 de studenți ( An 4- Arhitectură) se pot înscrie la această disciplină la alegere

05

Ce vom învăța la cursul de Vizualizări?

Programa cursului a fost afișată pe pagina disciplinei și poate fi accesată folosind link-ul: https://www.uauim.ro/facultati/arhitectura/arhitectura/discipline-la-alegere/sfa-134/

bottom of page