top of page

Partea I: Prima Pagină

Site-ul UAUIM poate părea un pic copleșitor la început, uneori chiar frustrant dacă nu știi unde ai putea găsi ce cauți. Acest scurt ghid îți vine în întâmpinare pentru a înlesni utilizarea unei resurse de care vei avea nevoie în anii ce vin, mai ales dacă te afli într-o poziție în care trebuie să îi ții și pe alții la curent cu ce se mai întâmplă în facultate.


Pagina Principală

Totul începe aici, pe prima pagină afișată atunci când cauți "UAUIM", și anume site-ul www.uauim.ro, ce apare inclusiv pe prima pagină a acestui site.

În continuare, să ne uităm la cele mai de interes secțiuni ale acestui început de călătorie.


Secțiunea Important

Prima secțiune de pe site este chiar cea cu documente ce ar trebui citite de toată lumea, și care prezintă o importanță sporită.



Evenimente

Imediat sub apare zona de evenimente, unde sunt afișate cele organizate de UAUIM, găzduite de universitate sau realizate în colaborare cu partenerii acesteia. Ele apar în ordine cronologică, cel mai recent fiind cel mai de sus.




Anunțuri

Sub evenimente, afișate în aceeași manieră apar anunțurile. Aceasta este prima zonă de verificat dacă aștepți vești sau noutăți pe un subiect de actualitate în perioada în care te afli.




Decizii Taxe

Poate nu cea mai populară zona, dar cu siguranță necesară, se află la sfârșitul primei pagini. Aici se găsesc deciziile de taxe, care includ taxele de studiu, cele pentru restanțe, refaceri de an sau măriri. Tot aici este trecut și contul bancar prin care se pot efectua tranzacții către universitate.



Bara din dreapta

Aici poți găsi destul de multe scurtături către alte zone ale site-ului, cum ar fi Orarul, paginile facultăților sau paginile departamentelor, alături de adresa site-ului pentru secția de engleză.

Sunt destul de situaționale, dar pot deveni utile dacă sesizezi că faci același drum lung pe site de fiecare dată când ai putea sări câțiva pași.










bottom of page