top of page

Partea II: Planul de Învățământ

Site-ul UAUIM poate părea un pic copleșitor la început, uneori chiar frustrant dacă nu știi unde ai putea găsi ce cauți. Acest scurt ghid îți vine în întâmpinare pentru a înlesni utilizarea unei resurse de care vei avea nevoie în anii ce vin, mai ales dacă te afli într-o poziție în care trebuie să îi ții și pe alții la curent cu ce se mai întâmplă în facultate.


Discipline, Planuri de învățământ, ș.a.m.d.

Pentru un exemplu concret, să ne raportăm la pagina cu planul de învățământ al anului I de la Facultatea de Arhitectură.

Cum ajungi acolo

Tabelul Principal


Sub acest tabel se află o scurtă legendă care explică o parte din simbolurile existente.

Codul este unul unic pentru fiecare disciplină; el este format din simbolul departamentului și un număr unic de identificare.


Fiecare disciplină are un titlu pe care se poate da click, ce va trimite către pagina aferentă materiei.


ETCS reprezintă numărul de credite pe care îl are fiecare disciplină, număr ce este direct corelat cu efortul ce trebuie depus pentru promovare, dar și ponderea în cadrul mediei finale.


S1 și S2 reprezintă cele două semestre ale anului universitar.

  • De exemplu: Disciplina Istoria așezărilor în Europa, ce are codul IT-20, ține de departamentul Istoria & Teoria Arhitecturii și Conservarea Patrimoniului. În cazul în care ai reface această materie, către secretariatul acestui departament ar trebui să trimiți cererea de reînscriere.


  • Pentru mai multe detalii despre restanțe, poți verifica următoarele pagini: Despre Restanțe (dau link !!!!) Înscrierea și Înregistrarea Taxelor pentru Restanțe (dau link !!!!)

Alte Discipline Obligatorii


Activități Practice


Activitățile practice sunt diferite de la an la an și de la facultate la facultate


Totalul


Către final, apare acest total, ca un rezumat al volumului de muncă pe care studentul îl va depune.


Disciplinele Facultative






bottom of page