top of page
Leaf Pattern Design

Concursuri

Te invităm să îți aduci aportul la ediția de anul acesta a Balului Arhitecturii. 

Vino și amenajează un atelier împreună cu colegii tai sau propune grafica pentru afiș și bilete evenimentului și poti câștiga liber la ditracție.

01

Formează-ți echipa și vino să amenajezi un ATELIER în cadrul celui mai mare bal al arhitecturii din țară, o tradiție de peste 60 de ani.

Membrii echipelor câștigătoare vor primi o invitație +1 la bal pentru a-ți aduce un prieten și băutură gratis, în limita bugetului de 50 de lei

02

Asociația Studenților de la Mincu este în căutare de noi talente și te invită să îți aduci contribuția în realizarea Balului Arhitecturii, ediția 61, o tradiție ce datează din anul 1959. Propune o grafică pentru afișul de bal cu tema "Time Travel"  până pe 27 aprilie. Grafica câștigătoare va primi invitație dublă la bal și nu numai.

03

Call artiști

Îți place să cânți sau ai o trupă?

Asociația Studenților de la Mincu te invită să îți aduci contribuția în realizarea Balului Arhitecturii, tema de anul acesta fiind Time Travel! Evenimentul nu este un simplu bal al bobocilor, ci mai degrabă un eveniment de amploare pentru toți studenții universității, dar și pentru cei din afară dornici să participe.

Înscrierile se fac pe adresa astud.mincu@gmail.com până la data de 27 aprilie.

Fiecare membru al trupei va primi o invitație +1 la bal

ORGANIZATOR

Logo Text

PARTENERI ȘI SPONSORI CONCURS 

Logo UAUIM.png
bottom of page