top of page
Blue Personal Objects

Concurs Grafică

Asociația Studenților de la Mincu este în căutare de noi talente și te invită să îți aduci contribuția în realizarea Balului Arhitecturii, ediția 61, o tradiție ce datează din anul 1959. Propune o grafică pentru afișul de bal cu tema "Time Travel"  până pe 27 aprilie. Grafica câștigătoare va primi invitație dublă la bal și nu numai.

01

Asociația Studenților de la Mincu organizează, în perioada 16.04.2022-27.04.2022, un concurs în scopul realizării afișului și biletelor pentru Balul Arhitecturii 2022.

Participarea la concurs este deschisă tuturor studenților din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism ,,Ion Mincu”, dar și a celor din afara facultații.

02

Concursul se va desfășura între 16 aprilie și 27 aprilie, perioadă care cuprinde înscrierile și perioada propriu-zisă de execuția propriu-zisă a graficii.

Persoanele interesate se pot înscrie până pe data de 20 aprilie, prin intermediul Google Forms accesibil prin butonul ”Înscrie-te aici>”
Înscrierile proiectelor vor avea loc până pe 27 aprilie 2022, ora 24:00 pe adresa de email astud.mincu@gmail.com cu subiectul Concurs Grafică.

03

SOON

ORGANIZATOR

Logo Text

PARTENERI ȘI SPONSORI CONCURS 

Logo UAUIM.png
bottom of page