NYC Skyline BW

THE VR SCENE

Concursul introduce participanții într-o lume imaginară, nu doar prin metoda de proiectare și prezentare a proiectelor, dar și prin temă. Aceștia sunt plasați într-o situație posibilă din viitor când un beneficiar oferă un pretext, iar tema trebuie întocmită în cadrul echipei de proiectare.

Situl este singurul element ancorat în real din această ecuație și este localizat în zona C.A.Rosetti, București.

Partener oficial -  Anuala de Arhitectură București

Anunț!

Perioada de înscriere se prelungește până la data 21 ianuarie 2022, iar întâlnirea online pentru stabilirea echipelor va avea loc pe 22 ianuarie 2022.

barbara-zandoval-w0lI3AkD14A-unsplash.jpg

01

Fiecare student aduce cu sine o experienţă de viaţă, sensibilităţi, preocupări şi abilităţi diferite. Tema oferă prilejuri pentru valorificarea şi continuarea acestei experienţe a fiecăruia, dar şi oportunităţi pentru pentru dobândirea unor experienţe noi, specifice meseriei.

02

În cele mai multe zile suntem expusi la valuri de mesaje pe diverse grupuri și din diverse motive nu mai vrem sau nu mai putem să ținem pasul, astfel putem pierde mesaje importante, însă mesajul unui prieten nu avem cum să îl ratăm, nu? 

Dacă ai ajuns aici, poate vrei să impărtășești informația cu prietenii tăi. Totul e la un click distanță.

newaarch_interior01_vargonielsenpall.jpg
AdobeStock_192821235.jpeg

03

Înscrierea este individuală și se realizează până la data 21/01/2022 prin completarea unui formularului.

Echipele se formează după ce se închide perioada de înscriere. Dacă doriți să lucrați cu oameni cunoscuți în echipă, aceștia vor fi notați în ultima rubrică. Acest lucru nu le oferă înscrierea în concurs, ei fiind nevoiți la rândul lor să completeze formularul.

04

Dacă ai citit tema și încă nu îți e totul destul de clar, aici găsești o listă cu răspunsuri la întrebările care au apărut pană acum în rândul studenților. Dacă nu găsești răspunsul pe care îl cautai, ne poti trimite intrebarea ta pe adresa de email astud.mincu@gmail.com, cu subiectul INTREBARE CONCURS VR, iar noi îți vom răspunde.

forensicarchitecture_web.jpg

ORGANIZATOR

Logo Text

PARTENERI ȘI SPONSORI CONCURS 

Logo UAUIM.png
logo anuala si ordinul.jpg
nod.png
logo anuala si ordinul.jpg

2022