top of page
NYC Skyline BW

THE VR SCENE

Concursul introduce participanții într-o lume imaginară, nu doar prin metoda de proiectare și prezentare a proiectelor, dar și prin temă. Aceștia sunt plasați într-o situație posibilă din viitor când un beneficiar oferă un pretext, iar tema trebuie întocmită în cadrul echipei de proiectare.

Situl este singurul element ancorat în real din această ecuație și este localizat în zona C.A.Rosetti, București.

Important!

Anunțarea premiilor va avea loc pe data de 30 septembrie 2022.

barbara-zandoval-w0lI3AkD14A-unsplash.jpg

01

Fiecare student aduce cu sine o experienţă de viaţă, sensibilităţi, preocupări şi abilităţi diferite. Tema oferă prilejuri pentru valorificarea şi continuarea acestei experienţe a fiecăruia, dar şi oportunităţi pentru pentru dobândirea unor experienţe noi, specifice meseriei.

02

În cele mai multe zile suntem expusi la valuri de mesaje pe diverse grupuri și din diverse motive nu mai vrem sau nu mai putem să ținem pasul, astfel putem pierde mesaje importante, însă mesajul unui prieten nu avem cum să îl ratăm, nu? 

Dacă ai ajuns aici, poate vrei să impărtășești informația cu prietenii tăi. Totul e la un click distanță.

newaarch_interior01_vargonielsenpall.jpg
VR (1).jpg

03

Înscrierea este individuală și se realizează până la data 21/01/2022 prin completarea unui formularului.

Echipele se formează după ce se închide perioada de înscriere. Dacă doriți să lucrați cu oameni cunoscuți în echipă, aceștia vor fi notați în ultima rubrică. Acest lucru nu le oferă înscrierea în concurs, ei fiind nevoiți la rândul lor să completeze formularul.

04

Dacă ai citit tema și încă nu îți e totul destul de clar, aici găsești o listă cu răspunsuri la întrebările care au apărut pană acum în rândul studenților. Dacă nu găsești răspunsul pe care îl cautai, ne poti trimite intrebarea ta pe adresa de email astud.mincu@gmail.com, cu subiectul INTREBARE CONCURS VR, iar noi îți vom răspunde.

forensicarchitecture_web.jpg
Instagram: @parkandoakdesign

05

În procesul de materializare a proiectelor din cadrul concusului The VR Scene, partenerii nostri au contribuit cu o serie de materiale documentare, texturi și obiecte care au fost folosite pentru a creste gradul de realism al acestora.

06

Ne face o deosebită plăcere să împărtășim cu voi rezultatele primei ediții a concursului The VR Scene. Pentru a putea experimenta interacțiunea în VR cu proiectele câstigatoare vă așteptăm pe data de 05 octombrie 2022 în Atelierul Mac Popescu, orele 16:00, la festivitatea de premiere.

VR.jpg

ORGANIZATOR

Logo Text

PARTENERI ȘI SPONSORI CONCURS 

Logo UAUIM.png
273647763_4982898085094851_7033022059570308502_n.jpg
aluprof_logo.png
nod.png

07

O retrospectivă vizuală a primei ediții a concursului The VR Scene, pornind de la prima interacțiune cu tehnologia de VR, până la rezultatele finale și experiențele echipelor câștigătoare.

bottom of page