top of page

Mi-am pierdut carnetul / legitimația / cardul ISIC. Acum ce?

Poate ți-ai pierdut carnetul în vacanță, poate ți-ai scăpat legitimația în apă când mergeai cu bărcuțele pe lac...e ok, se mai întâmplă. Din fericire, nu-i un capăt de lume. Iată ce ar trebui să știi dacă te afli în situația asta:

În cazul pierderii documentelor personale (carnet de student şi/sau legitimaţii aferente calităţii de student) se eliberează la cerere un duplicat, după prezentarea dovezii anunţului în presă a pierderii şi achitarea taxelor stabilite prin instrucţiuni. - Regulament general privind activitatea profesionala a studenților FA 2019-2020, Cap.1 Art. 4

Pas cu Pas


Pentru început, trebuie dat un anunț în ziar. Recomandarea e să fie cât mai puține cuvinte ca să coste cât mai puțin. Un exemplu potrivit ar fi "Pierdut Legitimație și Carnet student Andrei Popescu". Îți va trebui, pe lângă acest anunț și confirmarea pentru plata lui.


Conform Deciziei de taxe 2020-2021 de pe site-ul UAUIM, taxa pentru un duplicat al carnetului de student este de 20 de lei și tot atât pentru legitimație. Cardul ISIC este 25 de lei, cât plătesc și cei din anul I când îl primesc pentru prima dată. Înafară de asta, îți va mai trebui o poză mică (sau mai multe, în funcție de ce îți lipsește) pentru finalizarea actelor.


Cu ziarul, poza și chitanțele în buzunar, este timpul să mergi la Secretariat, unde poți depune o cerere de eliberare a duplicatului.


Dacă preferi varianta digitală, trimite un mail la registratură ( registratura@uauim.ro ) și Secretariatului anului tău cu documentele necesare, specificând că dorești eliberarea unui duplicat. Iată adresele de mail, pe ani:

  • Anul I: secretariat.viorica@uauim.ro

  • Anul II-III: secretariat.baze@uauim.ro

  • Anul IV-V: alina.sinteza@uauim.ro

Mențiuni

Aceste documente se vizează de către Secretariat la începutul fiecărui an universitar. În documentele studentului nu sunt admise corecturi sau introduceri de date nereale. - Regulament general privind activitatea profesionala a studenților FA 2019-2020, Cap.1 Art. 4
În caz de retragere, transfer sau exmatriculare, carnetul şi legitimația de student, precum şi alte legitimații aferente calităţii de student UAUIM (legitimație de transport, de bibliotecă etc.) devin nule. - Regulament general privind activitatea profesionala a studenților FA 2019-2020, Cap.1 Art.4
bottom of page