top of page
Modern Architecture

Cine suntem?

Asociația studenților de la Mincu  - AsM pe scurt - este o organizație nonguvernamentală, nonprofit și apolitică, înființată în 2014 de către studenții Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București.

Misiune & Viziune

 Scopul principal al AsM este de a reprezenta interesele comune ale studenților din cadrul UAUIM și de a stimula participarea acestora la viața culturală, socială și economică. Misiunea noastră este să contribuim la transformarea studentului dezorientat într-unul informat și proactiv pentru a deveni un viitor arhitect performant.

În alte cuvinte, inițiem proiecte, organizăm evenimente, susținem studenții și le reprezentăm interesele atât în mediul universitar cât și înafară. Vrem să devenim cea mai valoroasă resursă extracuriculară și principalul partener al studenților din UAUIM.

Valorile care ne ghidează

Pasiune

Ne place ce facem și facem ce ne place. Vrem să ne aducem ideile la realitate, iar pentru asta suntem dispuși să mai facem și ce nu ne place ocazional.

Lucru în echipă

În domeniul nostru, lucrul în echipă este esențial. Cu cât echipa este mai deschisă dezbaterilor, cu atât rezultatul va fi mai bun.

Valoare Adăugată

Cu fiecare ocazie, căutăm să ne implicăm în mod activ pentru a aduce în joc proiecte care să ducă la îmbogățirea experienței vieții de student.

bottom of page